Мережева електронно-таблична модель транспортної задачі з проміжними пунктами - Додонов, Є.О. (Математичні машини і системи, 2018)
Запропонована мережева версія моделі транспортної задачі з проміжними пунктами може служити робочим інструментом для дослідження реальних завдань цього типу. Отриманий результат у середовищі електронної таблиці дозволяє адаптувати модель до реального стану об'єкта дослідження шляхом модифікації ЕТ-моделі, визначити дії щодо формування перспективного плану розвитку мережі, досліджуваного на моделі. Предложенная сетевая версия модели транспортной задачи с промежуточными пунктами может служить рабочим инструментом для исследования реальных задач этого типа. Полученный результат в среде электронной таблицы позволяет адаптировать модель к реальному состоянию объекта исследования путем модификации ЕТ-модели, определить действия по формированию перспективного плана развития сети, исследуемого на модели. The proposed network version of the transport problem with intermediate points model can serve as a working tool for investigating real problems of this type, the result obtained in a spreadsheet environment allows to adapt the model to the real state of the research object by modifying the ET model, to determine the actions for the formation of the long-term plan for the development of the network studied on the model.