Із зали засідань Президії НАН України (19 грудня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 19 грудня 2018 року розглядалися такі питання: про основні положення
Національної доповіді
«Українське суспільство:
міграційний вимір»
(доповідач — академік НАН
України Е.М. Лібанова); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.