Інформаційно-методичні аспекти оцінки конкурентноспроможності підприємства - Павлова, В.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
В статье рассматриваются методические аспекты обоснования оценки
конкурентоспособности предприятия по показателям учетной и отчетной информации. У статті розглядаються методичні аспекти обгрунтування оцінки конкурентоспроможності підприємства за показниками облікової і звітної інформації. Methodical aspects of substantiation of enterprise competitiveness evaluation
with indicators of accounting and reporting data.