75-річчя члена-кореспондента НАН України М.Д. Тронька (Вісник НАН України, 2019)
28 лютого виповнюється 75 років відомому спеціалісту в галузі ендокринології, академіку НАМН України, члену-кореспонденту НАН України Миколі Дмитровичу Троньку.