Національні академії наук у світовому інформаційному просторі: вебометричні оцінки - Рибачук, В.П.; Квіст, Г. (Наука та наукознавство, 2018)
На основі вебометричного підходу проаналізовано стан і тенденції інтеграції Національної академії наук України в європейський і загальносвітовий науковий простір. На основе вебометрического подхода проанализированы состояние и тенденции интеграции Национальной академии наук Украины в европейское и общемировое научное пространство. Trends of integration of the National Academy of Sciences (NAS) of Ukraine in the European and global scientific space are analyzed by webometric approach.