Звітна сесія Загальних зборів НАН України (26 квітня 2018 р.) - Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2018)
26 квітня 2018 року відбулася звітна сесія Загальних зборів НАН України, в ході якої було обговорено отримані минулого року результати фундаментальних і прикладних досліджень, проблеми й завдання Академії з подальшого розвитку науки й наукового забезпечення інноваційного розвитку України.