Національна академія наук: феномен державності та творець нового знання - Маліцький, Б.А. (Наука та наукознавство, 2018)
В статті наведено авторські роздуми про науку і оцінку історичного досвіду розвитку НАН України. В статье приведены авторские размышления о науке и оценка исторического опыта развития НАН Украины. The author’s thoughts and opinions about the historic evolution of the National Academy of Sciences (NAS) of Ukraine are given.