Оцінка інвестиційної привабливості водопровідно-каналізаційного господарства як базової галузі національного господарства - Півоваров, О.А.; Дубницький, В.І.; Федулова, С.О. (Наука, технології, інновації, 2017)
У статті розглядаються умови функціонування водопровідно-каналізаційного господарства як базової галузі національного господарства з позиції її інвестиційної привабливості. В данной статье мы рассмотрели условия функционирования водопроводно-канализационного хозяйства как базовой отрасли национального хозяйства с позиции ее инвестиционной привлекательности. The article presents the conditions for the functioning of water and sewerage utilities as a basic sector of the national economy from the perspective of its investment attractiveness.