Роль нормативно-правового забезпечення у формуванні та реалізації регіональних інноваційних пріоритетів - Кваша, Т.К.; Паладченко, О.Ф.; Молчанова, І.В. (Наука, технології, інновації, 2017)
Стаття присвячена аналізу результатів дослідження пріоритетних напрямів інноваційної діяльності регіонального рівня, які є складовою системи інноваційних пріоритетів. Дослідження здійснено вперше в Україні з метою розв’язання проблеми формування та затвердження регіональних пріоритетних напрямів, а також їх реалізації. Робота проведена із застосуванням моніторингу на основі законодавчої бази України та офіційної інформації державних адміністрацій. Статья посвящена анализу результатов исследования приоритетных направлений инновационной деятельности регионального уровня, которые являются составной частью системы инновационных приоритетов. Исследование осуществлено впервые в Украине с целью решения проблемы формирования и утверждения региональных приоритетных направлений, а также их реализации. Работа проведена с применением мониторинга на основе законодательной базы Украины и официальной информации государственных администраций. This article is devoted to the results of the study on priorities for innovation at the regional level, which is a component of innovation priorities. Research conducted in Ukraine for the first time to address the development and approval of regional priorities, as well as their implementation. Work carried out using the monitoring on the basis of the legal framework of Ukraine and official information of state administration.