Із зали засідань Президії НАН України (30 січня 2019 р.) - Мележик, О.О. (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 30 січня 2019 року розглядалися такі питання:
перспективи розвитку
молекулярної спектроскопії
в Україні (доповідач —
член-кореспондент НАН
України М.В. Бондар); про підсумки виконання Секцією
суспільних і гуманітарних наук
НАН України цільових програм
наукових досліджень НАН України в 2016–2018 рр.
(доповідач — академік НАН України С.І. Пирожков); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.