Перспективы развития ненефтяного сектора в Азербайджане - Исмайлова А.М., А.М. (Наука, технології, інновації, 2017)
В статье исследована перспектива развития ненефтяного сектора в Азербайджане. В результате исследования экономики Азербайджана сделан вывод о способности высокого развития ненефтяного сектора благодаря ресурсам или нынешним кадровым и другим природным потенциалам. У статті досліджена перспектива розвитку ненафтового сектору в Азербайджані. В результаті дослідження економіки Азербайджану зроблено висновок про здатність високого розвитку ненафтового сектору завдяки ресурсам або нинішнім кадровим та іншим природним потенціалам. The article studies prospects of non-oil sector development in Azerbaijan. Such priority issues as preserving the sustainability of development as well as ensuring well-being of its citizens have been built also into Azerbaijan’s economic policy. .