Реформа патентної системи США: аналіз змін - Андрощук, Г.О.; Работягова, Л.І. (Наука, технології, інновації, 2017)
Розглянуто економіко-правові проблеми ефективності функціонування патентної системи США: генезис, аналіз стану, останніх змін і тенденцій розвитку патентної системи, особливості реформування патентного законодавства, прийняття Закону про патентну реформу “Leahy-Smith America Invents Act”. Рассмотрены экономико-правовые проблемы эффективности функционирования патентной системы США: генезис, анализ состояния, последних изменений и тенденций развития патентной системы, особенности реформирования патентного законодательства, принятие Закона о патентной реформе “Leahy-Smith America Invents Act”. The economic and legal problems of efficiency of the functioning of the US patent system are analyzed: the genesis, analysis, recent developments and trends in the development of the US patent system, peculiarities of patent law reform, and the adoption of the Law on Patent Reform “Leahy-Smith America Invents Act”.