Фінансове забезпечення науково-технічних пріоритетів у світі та Україні - Куранда, Т.К.; Кочеткова, О.П.; Осадча, А.Б. (Наука, технології, інновації, 2017)
У статті проаналізовано фінансове забезпечення наукових досліджень і розробок у провідних країнах світу за даними інформаційних зарубіжних джерел та в Україні — за даними моніторингу щодо реалізації пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки. В статье проанализировано финансовое обеспечение научных исследований и разработок в ведущих странах мира по данным информационных зарубежных источников и в Украине — по данным мониторинга реализации приоритетных направлений развития науки и техники. The article analyzes the state of financial support of scientific research and development in the leading countries of the world according to information from foreign sources and Ukraine according to the monitoring of the implementation of priority directions of science and technology development.