Інвестиційна діяльність у сфері інженерно-технічної інфраструктури централізованого водопостачання та водовідведення - Федулова, С.О. (Наука, технології, інновації, 2017)
У статті розглянуто ефективність інвестиційної діяльності у сфері централізованого водопостачання та водовідведення. В статье рассмотрены вопросы эффективности инвестиционной деятельности в сфере централизованного водоснабжения и водоотведения. The article has been examined the efficiency of investment in the sphere of centralized water supply and water disposal.