Проблеми і перспективи розвитку іпотечного кредитування в агросфері - Дідковська, Л.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Обоснована перспективность развития земельно-залоговых отношений и
рынка земель сельскохозяйственного назначения. Приведенны основные проблемы, связанные с формированием таких видов финансовых отношений. Обґрунтовано перспективність розвитку земельно-заставних відносин та
ринку земель сільськогосподарського призначення. Наведені основні проблеми,
пов'язані з формуванням таких видів фінансових відносин. The perspective of development of landed-mortgage relations and land market
in the agricultural sphere are grounded. Basic problems of forming such types of
financial relations are given.