III Всеукраїнська наукова Загребельнівська конференція - Заверталюк, Н.; Олійник, Н. (Слово і Час, 2015)
9–10 жовтня 2014 р. у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулася
III Всеукраїнська наукова Загребельнівська конференція “Творчість Павла Загребельного в контексті
української та світової літератури”, присвячена 90-річчю від дня народження письменника.