Павел Вежінов у болгарській літературі (до 100-річчя від дня народження письменника) - Сайковська, О. (Слово і Час, 2015)
14 листопада 2014 р. в конференц-залі Національної бібліотеки імені Святих Кирила і Мефодія
(м. Софія, Болгарія) була проведена національна наукова конференція “Павел Вежінов у болгарській
літературі”, присвячена 100-річчю від дня народження письменника.