Сфери побутування кримськотатарського народного хореографічного мистецтва - Підлипська, А.М. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Для создания объективной картины истории крымскотатарского народного хореографического искусства необходимо исследовать все сферы его создания . Для створення об'єктивної картини історії кримськотатарського народного
хореографічного мистецтва необхідно дослідити всі сфери його побутування.