Проблеми інформаційно-аналітичного забезпечення інноваційної діяльності - Березняк, Н.В. (Наука, технології, інновації, 2018)
У статті розглянуто модель проведення інформаційно-аналітичного дослідження. Представлено пропозиції щодо створення в Україні механізму для забезпечення інформаційних потреб інноваційної економіки, яким може стати Система інформаційно-аналітичного забезпечення реалізації державної інноваційної політики. В статье рассмотрена модель проведения информационно-аналитического исследования. Представлены предложения по созданию в Украине механизма для обеспечения информационных потребностей инновационной экономики, которым может стать Система информационно-аналитического обеспечения реализации государственной инновационной политики. In the article the model of carrying out of informational-analytical research is considered. Recommendations on the creation in Ukraine of a mechanism to ensure the information needs of an innovative economy are presented by the System of Information and Analytical Support for the Implementation of the State Innovation Policy.