Роль управленческого труда в воспроизводстве экономических ценностей - Кулипанов, К.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Цель работы состоит в том, что для уяснения роли организационно-
управленческого труда в системе общественного воспроизводства прежде всего выделить механизм воспроизводства общественно полезной продукции, определив элементы этого механизма и характер их взаимодействия. Мета роботи полягає у тому, що для з'ясування ролі організаційно-
управлінської праці в системі суспільного відтворення перш за все виділити механізм відтворення суспільно корисної продукції, визначивши елементи цього
механізму і характер їх взаємодії.