К вопросу о процессах кумулятивного антициклогенеза - Ивус, Г.П.; Нажмудинова, Е.Н. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Рассматривается процесс кумулятивного образования гребневых структур. Представлено, что развитие кумулятивного антициклогенеза можно предсказать с помощью спектрального анализа поля плотности в данном синоптическом процессе. Розглядається процес кумулятивного утворення гребеневих структур.
Представлено, що розвиток кумулятивного антициклогенезу можна прогнозувати за допомогою спектрального аналізу поля щільності у даному синоптичному
процесі. The process of cumulative formation of crested structures is examined in this
work. It is represented that the development of cumulative anticyclogenesis is possible
to be predicted by the spectral analysis of the field of closeness in this weathering
process.