Майбутнє минуле англійського модернізму - Маценка, С. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Бандровська Ольга. Модернізм між минулим і майбутнім:
антропологічний дискурс англійського роману: Монографія. –
Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2014. – 444 с.