Українська література "У сподіваннях і трагічних зламах" - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Ковалів Ю.І. Історія української літератури: кінець ХІХ – поч. ХХІ ст.: Підручник: У 10 т. – Юрій Іванович Ковалів. – К.: ВЦ “Академія”, 2014. – Т. 3.: У сподіваннях і трагічних зламах. – 472 с.