Про двокритеріальну оптимізацію портфеля акцій - Гаращенко, Ф.Г.; Кулян, В.Р.; Юнькова, О.О. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2017)
Наукове дослідження присвячено розробленню нових та застосуванню відомих методів математичного моделювання для розв’язання задачі оптимального інвестування у ризиковані цінні папери. Научное исследование посвящено построению новых и применению существующих методов математического моделирования при решении задачи оптимального инвестирования в рисковые ценные бумаги. This scientific research is devoted to developing the new and known application of mathematical modeling for solving the problem of optimal investment in risky securities.