Про локальну коректність формальних визначень - Провотар, О.І. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Аналізується діагональна процедура Кантора і приводяться приклади доведення теорем, що її використовують. Досліджують-
ся питання коректності таких доведень і наслідки в теорії обчислень. The diagonal procedure of Kantor is analyzed. The examples of proofs of theorems which use this procedure are resulted. Questions of a
correctness of such proofs and consequences in the theory of calculations are investigated.