Основні напрями вирішення проблем експортної діяльності металургійних підприємств - Кобзєва, К.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Проанализированы тенденции развития производства и мировой торговли металлургической продукцией. Исследованы современные проблемы металлургической отрасли Украины и рассмотрено направления их решения. Проаналізовано тенденції розвитку виробництва і світової торгівлі металургійною продукцією. Досліджено сучасні проблеми металургійної галузі України і розглянуто напрями їх розв'язання.