Міжнародна конкурентноспроможність: держава і підприємство - Нефедова, О.Г. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
В статье рассмотрены основные причины низкой международной конкурентоспособности национальных предприятий и проанализировано пути исправления ситуации. Акцент сделан на взаимодействии государства и предприятия. В статті розглянуто основні причини низької міжнародної конкурентоспроможності національних підприємств та проаналізовано шляхи виправлення
ситуації. Акцент зроблено на взаємодії держави і підприємства.