Комунікаційні контексти літературних взаємин: грузинський варіант - Грицик, Л. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Отар Баканідзе. Нащадок Прометея. – Тбілісі: Видавництво Тбіліського університету, 2014. – 355 с.