"Маскарад душі" або щира сповідь? Нова студія про автобіографію в українській прозі ХХ століття - Філоненко, С. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Констанкевич І. Українська проза першої половини ХХ століття:
автобіографічний дискурс: Монографія. – Луцьк: Вежа-Друк,
2014. – 420 с.