Український дитячий письменник на тлі епохи - Генералюк, Л. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Марченко Н. Володимир Рутківський: тексти долі: Біографічний
нарис. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2014. – 432 с.