Наші презентації (Слово і Час, 2015)
Всесвіт. – 2014. – №11-12; Микола Зеров. Вибрані твори; Елеонора Соловей. Біобібліографічний покажчик; Фелікс Штейнбук. Конвергенція тілесносних мікротопосів у сучасній світовій літературі; Кур’єр Кривбасу. – Січень – лютий – березень 2015. – №302-303-304.