Діалог у новелі абсурду - Єщенко, М. (Слово і Час, 2015)
У статті розглянуто особливості діалогів у сучасній українській новелістиці. Акцент зроблено
на некомунікативності як складникові поетики абсурду. The paper deals with the specific features of dialogs in contemporary Ukrainian short stories. The
author stresses the non-communicative nature of absurdist poetics. В статье рассмотрены особенности диалогов в
современной украинской новеллистике. Акцент сделан на
некомуникативности как составляющей поэтики абсурда.