Поет, воїн, патріот - Лосієвський, І. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Рева Л.Г. Платон Микитович Воронько. 1913–1988. До 100-ліття від
дня народження: Монографія – К.: Альтерпрес, 2014. – 204 с.