Наші презентації (Слово і Час, 2015)
Халюк Л. Усні народні оповідання українців-переселенців Лемківщини, Холмщини, Підляшшя та Надсяння: жанрово-тематична специфіка, художні особливості; Мельничук Я.Б. 20 есеїв про Ольгу Кобилянську та її поціновувачів; Studia Ukrainica Posnaniensia; Крикуненко Віталій. Книжка на всі часи [Тарас Шевченко. Кобзарь: стихотворения и поэмы Тараса Шевченко в новых переводах на русский язык]; Олександр Кониський. Тарас Шевченко-Грушівський: Хроніка його життя; Тарас Шевченко. Лірика. Поезії та поеми.