Тамара Наумівна Денисова (Слово і Час, 2015)
1 травня 2015 р. пішла із життя
Тамара Наумівна Денисова, доктор
філологічних наук, професор,
провідний наук овий співробітник
Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка
Національної академії наук України,
член редакційної колегії журналу
“Слово і Час ”, керівник Центру
американських літературних студій
в Україні, відповідальний редактор
щорічника ЦАЛСУ.