Особливості механiзму забезпечення сталого розвитку регіонів - Дяченко, В.С. (Економічний вісник Донбасу, 2019)
У статтi ідентифіковано особливості механізмів забезпечення сталого розвитку регiонiв, обґрунтовано вплив аграрного сектору економіки на формування засад сталого економічного розвитку України, виявлено специфічні особливості сільськогосподарського виробництва. В статье идентифицированы особенности механизма обеспечения устойчивого развития регионов, обосновано влияние аграрного сектора экономики на формирование основ устойчивого экономического развития Украины, выявлены специфические особенности сельскохозяйственного производства. The article identifies features of the mechanism of ensuring the sustainable development of the regions, substantiates the influence of the agricultural sector of the economy on the formation of the foundations for sustainable economic development of Ukraine, identifies specific features of agricultural production.