Методи обслуговування запитів агентом-брокером - Шевченко, О.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Робота присвячена розробці алгоритму брокера, що обслуговує запити користувачів, на основі теорії масового обслуговування, моделі семантичного індексування інформації та методі обчислення вартості й оптимального розподілу витрат на отримання користувачем якісної відповіді. The article describes the creation of broker’s algorithm, based on queueing theory, model of semantic information indexing and method of calculating the cost and optimal distribution of expenses for high-quality reply received by user.