До історії української генеалогії та геральдики: княжі роди XIV–ХVII ст. - Однороженко, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2010)
На підставі сфрагістичного матеріалу у статті продовжено дослідження генеалогії та геральдики княжих родів з Волині (XIV–ХVII ст.). На основании сфрагистического материала в статье проводится исследование генеалогии и геральдики княжеских родов из Волыни (XIV–ХVII в.). New researche work on the genealogy and heraldry of the prince’s kins from Volhynia (14th–17th centuries) is made on the basis of the sphragistical materials.