Управління земельними ресурсами: оцінювання кредитоспроможності інноваційних проектів - Сохнич, А.Я.; Якимчук, А.Ю.; Казаченко, Л.М. (Вісник економічної науки України, 2019)
Розглядаються питання розвитку методологічних і науково-практичних підходів щодо інвестиційного проекту на засадах нечіткого моделювання.
Економічний і соціальний розвиток вимагає пошуку нових форм управління підприємствами, галузями, територіями. В цьому контексті важливою є інвестиційна привабливість регіону. Рассмотрены вопросы развития методологических и научно-практических подходов, касающихся инвестиционного проекта.
Экономическое и социальное развитие требует изыскания новых форм управления предприятиями, отраслями, территориями. В этом контексте важной есть инвестиционная привлекательность региона. It is considered questions of development of methodological and scientific approaches due to optimization of investment project.
The economic and social development requires the search for new forms of management of enterprises, economic branches and territories. In this context attractiveness of the region for investments is of importance.