Інклюзивність як ключовий пріоритет економічного зростання в стратегії «Європа – 2020» - Уніят, А.В. (Вісник економічної науки України, 2019)
У статті досліджено інклюзивні концепції розвитку економіки як ключовий пріоритет економічного зростання в стратегії «Європа – 2020». Проаналізовано базові стратегічні цілі в стратегії «Європа – 2020», зокрема такі, як розумне зростання, сталий розвиток, інклюзивний розвиток. В статье исследованы инклюзивные концепции развития экономики как ключевой приоритет экономического роста в стратегии «Европа-2020». Проанализированы базовые стратегические цели в стратегии «Европа 2020», в частности такие, как разумный рост, устойчивое развитие, инклюзивный развитие. The article explores the inclusive concepts of economic development as the key priority of economic growth in the Europe 2020 strategy. The basic strategic goals of the Europe 2020 strategy, such as smart growth, sustainable development, inclusive development, are analyzed.