Житомирська підлінія Радомишльської генеалогічної лінії роду Незабитовських (середина XIX – XX ст.) - Лисенко, С. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2010)
У статті розглядається одна з генеалогічних ліній шляхетськогороду Незабитовських герба Любич, представники якої з “земянської” дрібної шляхти трансформувалися в служиве російське дворянство сер. ХІХ – поч. ХХ ст. В статье рассматривается одна из генеалогических линий шляхетского рода Незабытовских герба Любич, представители которой из “земянской” шляхты трансформировались в служилое российское дворянство средины XIX – начала XX в. The article is dedicated to one of genealogical line of the Lubicz Arms noble kin of the Nezabitowskis, which representatives from the land gentry bacome transformed into vassal Russian nobility in mid. 19 – beg. 20 centuries.