Однороженко О. Родова геральдика Руського королівства та Руських земель Корони Польської ХІV-ХVІ ст. - Гречило, А. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Однороженко О. Родова геральдика Руського королівства та Руських земель Корони Польської ХІV-ХVІ ст. – Харків, 2009. – 312 с. ISBN-966-7409-52-Х.