Постмодернізм і "пам'ять жанру" - Бернадська, Н. (Слово і Час, 2015)
У статті досліджуються постмодерністські трансформації прози, роману зокрема, зумовлені як орієнтацією на традицію, так і її запереченням або деструкцією. The article explores postmodern transformations of prose, especially novel. These changes are determined by tradition as well as by negation and destruction of it. В статье исследуются постмодернистские трансформации прозы, романа, в частности, обусловленные как ориентацией на традицию, так и ее отрицанием или деструкцией.