Міжнародний науковий семінар "Краса і сила" спадщини Володимира Винниченка із сучасної перспективи" - Лущій, С. (Слово і Час, 2015)
14-15 травня ц. р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя проходив Міжнародний науковий семінар “Краса і сила” спадщини Володимира Винниченка із сучасної перспективи”.