У пошуках означення війни - Поліщук, Я. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Михайло Слабошпицький. Велика війна. 2014... Україна: виклики, події, матеріали: Документально-публіцистичне видання. - К.: Ярославів Вал, 2015. - 320 с.