Латиномовний світ української літератури - Білоус, П. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Трофимук М. С. Латиномовна література України XV - XIX ст.: жанри, мотиви, ідеї. - Дрогобич: Коло, 2015. - 390 с.