Праці співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України за 2014 рік - Костенко, М.; Штолько, М.; Ушакова, Т. (Слово і Час, 2015)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки
праць співробітників Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців. The report comprehends bibliographical materials based on the annual reports of the scholars as well
as on digital data bank and card index of the research works written by the scholars of T. Shevchenko
Institute of Literature of the National Academy of Sciences of Ukraine. Предлагаемые библиографические материалы подготовлены
на основе электронных баз данных и картотеки публикаций
сотрудников Института литературы им. Т.Г. Шевченко НАН
Украины, годовых отчетов научных сотрудников.