Наративні стратегії в "Денних записках" Якова Марковича - Зінченко, О. (Слово і Час, 2015)
У статті охарактеризовано особливості подачі інформації автором (наратором) у “Денних
записках Якова Марковича” про себе і своє життя та події історичного значення, і окреслено
ознаки художності пам'ятки на структурному рівні й розкрито сутність образу автора, який є
головним у щоденниковому творі. In this paper, features of presenting information about themselves and their lives and events of
historical importance were described by author (narrator) in the “Daily notes of Jakiw Markovich”.
Features of the artistry of sightseeing were outlined at a structural level and the nature of the author’s
image which is a major in the diary was solved. В статье охарактеризованы особенности подачи
информации автором (нарратором) в “Дневных
записках Якова Марковича” о себе и своей жизни
и событиях исторического значения, и очерчено
признаки художественности памятки на структурном
уровне и раскрыта сущность образа автора, который
является главным в дневниковом произведении.