Транзит зі станції "Чорнобиль" повз станцію "Війна" до станції "Майбутнє" - Свербілова, Т. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Гундорова Т. Транзитна культура. Симптоми постколоніальної
травми : Статті та есеї. – К.: Грані-Т, 2013. – 548 с.
(“De profundis”).