У художньому світі Івана Котляревського - Боронь, О. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Нахлік Є. К. Перелицьований світ Івана Котляревського: текст –
інтертекст – контекст. – Л.: Інститут Івана Франка НАН України,
2015. – 543 с. – (Серія “Літературознавчі студії”. – Вип. 21).